Avatud kiri Bitcoini sihtasutusele ja selle liikmetele | Estonian.lamareschale.org

Avatud kiri Bitcoini sihtasutusele ja selle liikmetele

See autori arvamused ei kajasta arvamusi Müntide Brief.

Et Bitcoin Foundationand selle liikmed,

Pean eessõna põhiosa selle kirja, öeldes, et minu sõnum pärineb koht sügav kirg ja austus Bitcoin. Ma kuidagi kavatsevad olla Vastupidise või kitsarinnaline, ma ainult loodan, et säilitada eksperiment rakendada vabaduse, et Bitcoin hõlbustamiseks loodi.

Näete, kui ma aru, et Bitcoin töötav libertaarset utoopia on praktiliselt, veidi rohkem kui wishful thinking. Usun siiski, et vaba ja reguleerimata Bitcoin majanduse võib lõpuks omakorda meie harjutus wishful thinking reaalselt võimalikuks mingil hetkel tulevikus. Ja ma kardan, et viimastel tegevuste Bitcoin Foundation on suunatud tuues see tükk krüptograafiliste kunstilist egiidi all valitsus, mis muudaks seda impotent võitluses vabaduse kui armastatud USA põhiseaduse. Sest see dokument oli mõeldud püha õigused kaitstud see pidid olema võõrandamatu, kuid see on muutunud vaid sissekande vanapaberit ajast oleme lubatud föderaalvalitsus muutunud üha pealetükkiv meie elus. Me lubatud sellise sissetungimise sest me arvatakse see parim säilitamiseks meie turvalisuse vastu välis-ja kodumaiste ohud vabadusele. Nüüd, et paljud inimesed, tegelevad nende ohtude tundub paradiis võrreldes tohutu politsei ja järelevalve Ühendriigid me elame all täna.

Niisiis, minevikus, kui ma olen rääkinud vastu Bitcoin Foundation ja selle tegevuse, olen teinud läbi tõelise hirmu, et kompromisse valitsused omakorda Bitcoin ei millekski muuks kui uus täiendus status quo. Isegi tegutsemiseks healoomuline õigusaktide, seaduste, mis mõjutavad mitte keegi peale nende, mis tõeliselt mõeldud teha kahju, avaks ukse täielik kontroll selle üle Bitcoin-no valitsus vastu seda tüüpi võimaluse eeldada diktaatorliku võimu tahes aspekti elus. Me ei saa võtta ühe hetkel oodata valitsused piirduda nende meelevaldne laiendusi oma võimu.

See väide ei ole pärit koht vandenõu või "meie vs nemad" mentaliteet. See pärineb arusaam, et enamik valitsusi-vähemalt need arenenud maailmas-tõesti usun, et nad tegutsevad meie huvides. Kõige hooliv ja humanitaarabi valitsus on kõige ohtlikum, üks, mis peaks toimuma vastavalt ülima kahtlusega. Sest see ei lõpe selle türanlik püüab võtta elu oma kodanike nii kaua kui ta arvab, et tema tegevus on nimi suurem hea. Seetõttu tundub ilmne mulle, et Bitcoin Foundation mängib ohtlikku mängu, kui nad püüavad läbirääkimisi valitsuste millest Bitcoinregulation edasi, selle asemel et nõuda, et nad kehtestaksid puudunud üldse. Isegi kui nad on edukad saada valitsustel kehtestada kergeim õigusaktide võimalik, nad on ikka panema valitsuse kontrolli krüpto-valuutas. Kõik valitsuse vajab on üks seadus, see ei ole oluline, kuidas range või laissez-faire on, ja neil on seaduse ülimuslikkusest, et nad saavad kasutada, et anda ise luba täielikult kontrollida iga aspekti Bitcoin. Ja nad seda võimalust; nad tunduvalt väljuda oma piire, sest nad usuvad, et nad peavad seda tegema, et muuta oma kodanikele ohutu ja õnnelik kui võimalik. See mõiste sügavalt hirmutab mind.

Vastust Viimased teatised Bitcoin Foundation

Nüüd sa tead, miks ma olen nii kaljukindlalt vastu teie (Bitcoin Foundation) minevikus. Kuid minu artikleid ja arutelusid kolleeg Sean võpatama, Mündi Brief Podcast, on läinud näiliselt märkamatuks teid ja kõige Bitcoin laiemalt. See tähendab, et kuni minu kõige hiljutises artiklis, et rääkis vastu oma tegevuse. Kirjutasin OP-EDa paar päeva tagasi vastuseks avaliku kirja New York Department of Financial Services (NYDFS), on kirjutanud Jim Harper, globaalne poliitika kaitsja, teie nimel. Minu artiklis, ma süüdistatakse teid vaikimisi nõustudes Bitcoin määrus ja loobuvad võitlust, et kaitsta vaba turgu.

Siis lõpuks hakkasin vastuste saamine oma ametnikud. Paar päeva pärast seda artiklit avaldati Müntide Brief, Jim Harper säutsus link minu artikkel. Väike žest kinnituse, kuid nagu alandlik Bitcoin ajakirjanik, see oli suur üllatus mulle. Veelgi suurem üllatus tuli järgmisel päeval, kui Jon Matonis teie tegevdirektor, tegeleb Sean ja mina puperdama. Ta saatis meile kolm erinevat tweets; esimene räägib meile, et fondi täielikku vastust BitLicense ei olnud täidetud, teine ​​ühendab meid artikkel kirjutas ta, et touted Bitcoin võimet takistada "rahaliste türannia" ja kolmas ühendab meid Foundation ametlik seisukoht Florida taotlus raha teenuste äri (MSB) seaduste üksikute Bitcoin kasutajad. Lõpuks viimaste vastuse saime sinult oli hommikul 14. August 2014. Seekord oli Jinyoung Englund, oma direktor Marketing ja kommunikatsiooniminister. Jinyoung lugupidavalt ütles meile, et minu arvamust Jim Harper kirjas olid valesti ja valesti. Teie side direktor siis ütles meile, et olin valesti oma missiooni ja "õigusliku ja reeglina tegemise protsessis." Selles kirjavahetus Jinyoung andnud meile link teile esialgse vastuse BitLicense ettepaneku, mis avaldati jaanuaris 2014.

Tahaksin nüüd võtta aega, et vastata kolmele dokumendile meile edastas oma esindajad. Need vastused peavad olema lühikesed, arvestades, et ma ei saa minna põhjaliku analüüsi riskimata tarbetult pikk kiri.

Jon Matonis Forbes artikkel teil kirjutas Bitcoin on üsna huvitav. Kuid selleks, et olla aus, siis ei esitanud mingit teavet mulle seoses Bitcoin ülim potentsiaali, et ma ei ole juba teada. Tegelikult ma olen kindel, et enamik kui mitte kõik, et Bitcoin kogukond on teadlik sellest potentsiaalist. Asjaolu, et olete teadlik ka see ei tähenda tingimata, et teie sihtasutus võitleb aru saada. Tegelikult fondi tegevus on näidanud, et see soosib Bitcoin määrus üle vaba turu isegi juhul, kui määrus toetab on "mõistlik". Lisaks, et artikkel avaldati Forbes, mitte ühtegi fondi omanduses meedia. Seetõttu, kui te väga hästi võiks end täielikult ideed kirjutasite, see ei tähenda tingimata, et Foundation jagab neid seisukohti.

Aastal seoses vastuseks hiljutisele Florida juhul salli Sihtasutuse kaitsta meest, kes oli valesti süüdistatud tegutseb loata MSB. Ma arvan, et kui ebaefektiivse ja rangemate seaduste juba olemas, ja ei ole realistlik võimalus seda tühistava, siis valitsused peaksid olema vähemalt vastutusele, kui nad üritavad ebaseaduslikult rakendada seadust kellelegi. Kuid teie seisukoht Florida taotlus MSB seadused ei võrdu soov hoida Bitcoin majanduse täielikult reguleerimata. Lühidalt kohtule esitatud ütles midagi säilitades reguleerimata Bitcoin ökosüsteemi ning seetõttu ei saa kasutada tõendina, et fond ei "vaikimisi nõustuda" Bitcoin määrus. Tegelikult mitmel erineval korral, kirjandust Foundation on võtnud regulatsiooni antud ja on rõhutanud mõistliku õigusaktide, mitte pooldavaid ole õigusaktidega. Näitena selline vaikiv heakskiitmine Bitcoin määrus kuvatakse allpool, minu vastus kirjanduse osutab sihtasutus kommunikatsiooni- ja turundusjuht.

Jinyoung Englund, ma hindan teie link sihtasutuse esimesel responseto NYDFS on BitLicense ettepaneku. Ma lugesin seda täielikult ja ma pean ütlema, et see üksnes kinnitasid mu süüdistused, et fond ei soovi hoida Bitcoin majanduse vaba ja reguleerimata-vaatamata asjaolule, et andsite kirjanduses tõendina, et olin valesti fondi seisukoht aasta Bitcoin määrus. See konkreetne dokument ei öelnud midagi, säilitades vaba turu Bitcoin majandusele. Tegelikkuses Marco Santori, kõneleja selles dokumendis, eeldatakse, et regulatiivse infrastruktuuri tuleb püstitada ümber Bitcoin. Ta ei kahelnud, kas Bitcoin määrus oli vajalik, vaid pigem millist Bitcoin määrus oleks kõige soodustab tarbijakaitse; Santori isegi väitnud, et Bitcoin litsentsimise võivad olla õigustatud teatud tingimustel. Korrata, mitte üks kord tegi Santori küsimus, kas Bitcoin määrus on vajalik, ta ainult küsis, kas või mitte BitLicense võiks saavutada soovitud reguleeriv eesmärke. Lõpupoole tema tunnistus, Santori märkis, et kõik tulevased Bitcoin seadusi tuleb kehtestada föderaalsel tasandil. Lisaks Santori isegi väidetud, et olla ühtne, globaalse õiguse standardiseeritud regulatiivse infrastruktuuri, mis võetakse vastu kogu maailma! Ja kuna Marco rääkis nimel Foundation pean eeldada, et fondi tegelikult toetab palju suurem, täielikult kõikehõlmav ja globalBitcoin eeskirjadele.

Siin on otsene tsitaat Marco Santori tunnistus:

Bitcoin ettevõtete tõenäoliselt eelistavad, et iga uue reguleeriva raamistiku toimuma föderaalsel tasandil või riikidevaheliste koostöö kaudu rühm nagu konverentsi State Bank Juhendajad mitte ad hoc, riigi poolt riigi tasandil.

Me näha neid kuulamisi kui jätkamine palju vaja vestlus riikide hulgas ja föderaalvalitsus, kuidas sujuvad, standardiseeritud ja täielikult kaitsev reguleeriv süsteem võib välja töötatud Ameerika Ühendriikide tervikuna, ja võib-olla ka rahvusvaheliselt.

(Rõhuasetus lisatud Evan Faggart)

Niisiis, Jinyoung, kui teie eesmärk on tsiteerides selle dokumendi oli tõestada, et minu argumendid olid valesti, siis ma pean ütlema, et see on tegelikult kes valesti minu seisukohta Bitcoin määrus, mitte teistpidi. Kui sa üritad tõestada, et fond on vastu BitLicense, ei, sest see on Bitcoin määrus üldiselt, kuid kuna see on ebapiisav reguleerimine, siis on ainult kinnitades oma veendumust, et fond võtab ja võtab tulevikus piiravaid Bitcoin seadusi.

On tõsi, et ma ei ole teadlik õiguslikke probleeme esitamisega seotud ametliku kommentaar NYDFS. Kuid need juriidilised raskused kohaldatakse ainult siis, kui kasutate valitsusväliseid kanaleid läbirääkimisi paratamatu õigusaktide, mitte otse, millega mõistetakse hukka Ainuüksi mõte Bitcoin määrus. Kuna fond asub Washingtoni osariigis, on tagatud õigus sõnavabadusele põhiseaduse esimene parandus USA põhiseaduse. On siis puudub õiguslik raskusi koondamise Bitcoin kogukonna vastuseisu valitsuse sekkumise arvesse Bitcoin majandusele. Seetõttu peidus taga on keerukas õiguslik süsteem ei ole piisav vabandus vallandamine minu argumente; Ma ei palu, et fond esitama ametliku taotluse, kasutades keerulisi juriidilise protsessi, mille panid NYDFS, teatud liiki õigusaktides ma palun, et fond püsti nimi vabaduse ja nõuda, et New York riistu ei Bitcoin määrus, üldse.

Et Kõik liikmed Bitcoin Foundation

Nüüd pean tegelema liikmete Bitcoin Foundation, korporatsioonide ja eraisikute jaoks-te kõik võrdse tähtsusega selles võitluses säilitada meie eksperiment kõigi vabaduse. Ärge unustage, et teil on selgroog Foundation, oma liikmete tasud olla eluliselt fondi olemasolu. Seetõttu on nende tegevus peaks täielikult kajastada oma arvamustele ja veendumustele. Sa ei rahastamiseks fondi nii, et see saab muretult jätkata iganes puiesteede meetmeid ta soovib; maksad oma liikmete tasud igal aastal nii, et fond võidelda, et kaitsta oma elatist valitsuse sekkumist ning arendada tuum Bitcoin protokolli nii oma ettevõtted saavad veelgi jõukas tulevikus.

Kuid selle asemel, et tööd parandades Bitcoin kood fond on otsustanud mängida poliitilist mängu. Nad on kasutanud oma raha lobby valitsused kogu maailmas. Ameerika Ühendriigid, nad kasutasid oma raha palgata top lobitöö agentuuri Washington DC. Selle asemel, et Bitcoin parem valuuta avalikkusele, nad toidavad poliitikud, ebaausal oma raha loodab, et nad halasta meie kogukonnas. Nad on isegi hakanud võtma mõned omadused valitsused need on poomise läbi; nad on suutnud muuta nende tegevus läbipaistvamaks ja nad määratud Brock Pierce, äärmiselt ebapopulaarne tegelane digitaalse ärimaailma-, kes ei ole praegu isegi panna oma täielikku jõupingutusi Bitcoin-unustades hüüab pahameele kogukonnast. Vahepeal, Venemaa ja Ecuador on keelatud Bitcoin, Argentina ainult Bitcoin vahetada oli pangakontol sulgeda ja New York järgib karmid Bitcoin määrused, mis võiks destroythe krüptopulk majanduse kogu riigi. On selge, et fondi ei suuda oma missiooni "standardiseerida, kaitsta ja edendada kasutamise Bitcoin krüptograafiliste raha kasutajate huvides kogu maailmas."

Ma kutsun teid üles mitte seisma käed rüpes, kui Bitcoin Foundation pumbad oma raha murtud poliitilise masin, mis tõenäoliselt ei kuulata kogukonna väited ja proteste. Lugematud üksikisikute ja lobistide püüdnud võita südamed ja meeled riigiametnikud läbi kampaania annetuste ja vaba õhtusööke. Selline tegevus aga viib vaid rohkem korruptsiooni, rohkem raha poliitikas ja hullem seadusi. Tuleta Sihtasutus, kes maksab oma arveid ja rahastades nende poliitiliste vägitükkide; nendega ühendust ja nõuda, et nad võtavad rohkem põhimõttelisel, vabaturu seisukohta Bitcoin määrus.

Fond on mängitud poliitikute mängu liiga kaua nüüd-kella looklev kohta BitLicense avaliku kommenteerimise perioodil ning alus on veel esitada ametlik kommentaar, sest nad on kulutusi liiga palju aega twiddling oma pöidlad ja lootes NYDFS meelt muuta. Vaid paar päeva tagasi tegin nad lõpuks nõuda, et Department vabastada lisateavet nende ettepanek Bitcoin määrus. Nüüd on neil kiirustada läbi lugeda täiendavaid andmeid, et Department on nõustunud üle andma ja esitama ametliku kommentaar enne 45 päeva aken sulgub. Isegi kui nad saavad esitada ametliku vastuse ajal on äärmiselt ebatõenäoline, et fond tegelikult kaitseks välja astuda vabaturu. Dokumendid et ma vastanud eespool kinnitada, et nad tegelikult ei usu vaba turg ja tegelikult toetada tugevalt reguleeritud Bitcoin majandusele.

Bitcoin Foundation on veel veidi aega, kus nad saavad vastata NYDFS, kuigi. Seetõttu peaksite sundida neid seisma vabaduse ja vabaduse. Sihtasutus on kõige mõjukam platvorm Bitcoin kogukond on praegu, nii et me peame seda kasutada püsti vastu New York ja kõik teised valitsused isegi keset fondi vähenemas populaarsust Bitocin kogukonnas. Kui soovite, et hoida Bitcoin, mootori tulevikus rahaliidu struktuuri, vaba ja reguleerimata ja eemale inimesi, kes on hävitatud praeguse rahasüsteemi siis tuleb nõuda, et fond kasutab oma mõjuvõimu, et kaitsta meie majandusliku vabaduse.

Muidugi, me ei saa olla nii idealistlik kui uskuda, et me saame edukalt säilitada vaba Bitcoin turul saates vihane tähed täis valju nõudmisi valitsused. Peame üritada põhjendada valitsuste ja saada kergeim õigusaktide võimalik, kuna tundub, määrus on vältimatu sel hetkel. Kuid me ei tohiks raisata liiga palju aega ja energiat menetlusdokumendi nende reguleerivate asutuste, sest nad tõenäoliselt lõpuks ignoreerides meile niikuinii. Fond on teinud täpselt seda, kuigi, nad on vajunud liiga palju kogukonna aega ja oma raha poliitiline protsess, mis ei ole andnud mingeid positiivseid tulemusi seni. Selle asemel, et jõuda harudes selle kasutu puu, nad peaksid tegema läbi rääkida valitsuste kõrvaltegevus ülesanne samas keskendutakse peamiselt arendamise ja parandamise kohta Bitcoin infrastruktuuri. Kui saame ehitada detsentraliseeritud süsteemide peal Bitcoin protokollis nagu Dark Rahakott ja OpenBazaar-siis need piiravad Bitcoin määrused muutuvad ohutud.

Kui fond on tõeliselt mures kaitsta sisuliselt Bitcoin ja tagada selle pikaealisus, siis peaks loobuma poliitiline mäng ja alustada rahastab projekte, mis annab tegeliku väärtuse ökosüsteemi.

Sa nagu liikmed Bitcoin Foundation, on võime kasutada oma rahalisi mõju seada Foundation tagasi õigele teele. Kui te ei saa nõuda, et nad oma harjumusi muutma, fond jätkab Toss oma raha tahes-tahtmata sisse jubedalt ebaefektiivne poliitilise masinad, mis sünnivad ahnus ja korruptsioon. Ärge ohvriks argument, et määrus oleks tuua rohkem legitiimsust oma äri; asjaolu, et olete loonud edukaid Bitcoin ettevõtete on rohkem kui piisavalt tõendeid, et Bitcoin on juba õigustatud, isegi ilma määrus. Tee oma nõudmisi nüüd. Ja kui Foundation jätkub rohkem sama teevad oma rahulolematust valjult ja selgelt.

Loodan, et nii Bitcoin Foundation ja selle liikmed võtavad selle sõnumi tõsiselt arvesse sõnastamisel hoiak BitLicense määrus.

Soovidega,

Evan Faggart

Seotud uudised

Post Bitcoin

Sisendid ja väljundid - selgitatud bitcoini vahetust

Post Bitcoin

Vaba ligipääs meie veebi jaoks teenivad raha Bitcoini kursusega, mis on mõeldud haarangutele

Post Bitcoin

Bitcoini igapäevane aruanne: Time Inc. aktsepteerib bitcoini, ülemäärajahügamisi Bitcoini müügist ja palju muud

Post Bitcoin

Fund Coin tulekahju Bitcoin Starterile!

Kontsentreeritud DDOS-rünnak keelab paljud Bitcoini saidid

Coinbase, Gemini ja CoinX Battle on esimene litsentseeritud Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. osa: kas raha vajab isegi kasutusväärtust?

Post Bitcoin

Milline on Bitcoini vahetuse roll tulevikus?

Post Bitcoin

Bitcoini igapäevane aruanne: nõudlusprogrammiga BitPay Partners pakub SpectroCoin eurooplastele muret lahendusi ja palju muud

Bitcoini põhitõed selgitasid: BTC alamkategooriad

Bitcoin ja üleminek rahale