Pressiteade: Trucoin announces lõpetamine partnerlust NCC ja Presto Financial koos kavadega ametlik käivitamine, mis Ligi Neljale Vana partnerluse katvus USA Ühendriigid | Estonian.lamareschale.org

Täna TrucoinGlobal Holdings teatas, et ta on lõpetatakse selle partnerluse Florida asuv tütarettevõte Trucoin USA, mis oli moodustatud NCC ja Presto Financial. Trucoin Global emaettevõte on Trucoin brändi ja selle tehnoloogia, teatas ka, et ametlik käivitamine toimub lähinädalatel, hooplemine peaaegu kolmkümmend toetatud riikides.

Atlanta, GA 24 juuli 2014 -Trucoinhas teatas, et see on lahustunud suhteid National tšeki lunastamine ja Valuuta ja Presto Financial, mille omanikuks Larry Cohen. Püüdes suurendada leviala, nii USAs kui ka rahvusvaheliselt, Trucoin veedad järgmise paari nädala viimistlus kokkuleppele teise litsentseeritud raha teenuste firma, mis toob kaasa ligi neljakordne katvuse, et vana partnerluse pakkunud tarbijatele.

Chris Brunner president Trucoin Global Holdings teatas: "Me suletakse meie beeta perioodi eelnevalt toetatud kaheksa riiki, aga praegused kliendid saavad mingit probleemi äravõtmise tahes Bitcoin nad võivad olla oma konto ja sisse logida ja vaadata oma konto igal ajal. Oleme pühendunud abi telefoni ja online aidata mis tahes inimesed, et on küsimusi või vajate abi oma kontole. "

Ta jätkas, et tagada avaliku, et "Kuigi see samm võib tekitada ajutist ebamugavust paar, liikuda tuleb jõupingutusest juurdepääs suuremale arvule noortele tarbijatele. Tundsime, et meil oli vaja seda teha nüüd, et saaksime tagada oluliselt suuremat tarbijate rühm on juurdepääs kiire ja lihtne viis osta Bitcoin. Trucoin Global alati tänulik meie endine partnerid aitavad meid sellesse punkti, kuid see on aeg üles eel- ja tuua seda toodet nii palju tarbijaid kui võimalik. Peaaegu igaüks, kes on kasutanud meie toode, kui see on olnud beeta saab jätkata osta Bitcoin katkematu kui me teatada meie ametlik avalik käivitada. "

Pärast edukat kahe nädala beeta periood, mis sisaldas tuulepuhang huvi ja kommentaarid klientidele - kasutades "kiireim viis osta Bitcoin maailmas" - ettevõte on nüüd valmis laiendada oma kliendibaasi ametlikku avamist, kui ülejäänud tükid uue palju on lõpetatud. "Me oleme põnevil ja tunnen, et meie beeta vooru on olnud väga edukas. Saime mitmeid positiivseid kommentaare võrgus inimesed, kes kasutasid toote esimese kaheksa toetatud riikides. Mõned märkis, et nad olid tegelikult "puhutud kaugusel", et nad võiksid omandada Bitcoin nii kiiresti ja lihtsalt, et me tunneme, nagu me saavutanud olime sätestatud, et teha planeeritud beeta jooksul. Samuti selgus, et meile, et see oli aeg katvust laiendada nii, et rohkem oli juurdepääs, et täita valdav nõudlus meie teenust, "kommenteeris Brent James, VP turunduse ja kommunikatsiooni.

"Teine teadaanne varsti kohal, mis teeb palju inimesi väga õnnelik. Need, kes on kasutanud meie teenust beetaversiooni saab jätkata kasutab meie teenust osta jätkuvalt bitcoins kui me teatada ametlikku avamist; aga vahepeal nad ikkagi sisse logida ja tagasi või vaadata oma konto igal ajal nad soovivad. Varsti palju saab osta Bitcoin paari minuti Internetis väga esmakordselt. "Ettevõte ei vabastanud ametlikku avamist kuupäev täna, kuid on teatatud oodata järgmise paari nädala jooksul.

Umbes Trucoin Global

Trucoin Global on juhtiv finants- tehnoloogia pakkuja digitaalse valuuta sektori uuenduslikud lahendused järgimise, pettuse ärahoidmine ja kasutusmugavus.

Lisateavet vajutage ainult:

Brent A. James